La candidata del PDeCAT a les eleccions catalanes, Àngels Chacón, és qui més quilòmetres ha acumulat en les dues setmanes de campanya electoral arribant als 3.600 quilòmetres, incloent un viatge a Madrid. Tots els caps de llista han sumat menys quilòmetres de l'habitual en una campanya marcada per la pandèmia. En segona posició se situa JxCat superant els 2.000 i frec a frec amb el candidat de Vox, Ignasi Garriga. La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, suma 1.311 quilòmetres per davant de Pere Aragonès, d'ERC, que arriba als 1.122. El candidat del PPC, Alejandro Fernández (1.000 km) i el del PSC, Salvador Illa (950 km) han quedat pràcticament empatats. Mentre que Cs amb 634 és el penúltim i, en última posició, hi ha la CUP que no arriba ni a 500 quilòmetres.

La cap de llista del PDeCAT a les eleccions, Àngels Chacón, ha fet gairebé 3.600 quilòmetres en aquesta campanya. El viatge més llarg ha estat a Madrid (uns 1.000 quilòmetres anar i tornar), on va comparèixer per presentar les propostes del partit pel que fa a la relació entre Catalunya i Espanya. El mateix dia a la tarda, la candidata va anar a un acte de campanya a Mollerussa. L'exconsellera d'Empresa i Coneixement també ha fet actes a Figueres, Vic, Lleida, Tortosa, o Bassella, un municipi de l'Alt Urgell amb poc més de 200 habitants. A l'àrea metropolitana, el partit ha celebrat mítings a Badalona i El Prat del Llobregat, així com diverses rodes de premsa des de la seu de la formació, a Barcelona. Més enllà de les compareixences de Chacón, els diferents candidats del partit també s'han desplaçat arreu del territori.

JxCat ha fet un total de 2.175 quilòmetres en el circuit principal de la seva campanya. Una xifra substancialment inferior als 3.670 que va registrar dins de Catalunya en les últimes eleccions catalanes. Els actes on ha assistit la candidata, Laura Borràs, han tingut lloc arreu del territori, com és habitual en el partit. El trajecte més llarg ha estat al Delta de l'Ebre i a Tortosa, seguit del viatge a La Seu d'Urgell. Junts també ha visitat les altres capitals de circumscripció: Girona, Tarragona i Lleida, a més de les ciutats de Reus, Manresa, Mataró, Terrassa, Badalona, Figueres, Sant Cugat, Igualada, Vic i Granollers.

El candidat de Vox, Ignacio Garriga, ha recorregut en aquesta campanya 2.147 quilòmetres. El dia que més en va fer va anar fins a Vielha al matí i de tornada va passar per l'Hospitalet de Llobregat. A banda de la capital de Val d'Aran, el municipi més llunyà on s'ha desplaçat ha estat Lleida, l'única ciutat que ha visitat dues vegades aquesta campanya. El líder del Vox, Santiago Abascal, ha acompanyat el candidat a la Generalitat en més de la meitat dels actes i, fins i tot, ha fet actes sol, com a Figueres, Salt i Tortosa, mentre Garriga descansava, acudia a actes privats o es preparava per a debats televisius. I en la majoria d'esdeveniments ha estat acompanyat de dirigents del seu partit. Només el van deixar sol en l'acte al barri de Sant Martí de Barcelona, el dia del seu aniversari, on ho va celebrar amb un pastís envoltat d'alguns dels membres del seu equip així com de simpatitzants.

L'equip de campanya de Jéssica Albiach ha recorregut 1.311 quilòmetre les dues setmanes prèvies al 14-F, també per sota els 1.799 quilòmetres de les eleccions del 2017. En una campanya atípica per la pandèmia En Comú Podem ha fet diversos actes sense sortir de Barcelona des de la seva seu, on ha instal·lat un plató. Tot i això l'equip d'Albiach ha seguit desplaçant-se pel territori, posant el focus especialment en ciutats de l'àrea metropolitana com Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat o Terrassa. Els comuns també han fet visites a Lleida, Tarragona, Lloret de Mar i Blanes, on han tancat la campanya. Els punts més allunyats del territori on s'han desplaçat han estat Amposta i Lleida. D'altra banda, la candidatura ha fet altres actes repartits pel territori als que no ha assistit Albiach, com podrien ser una atenció a mitjans a Rubí, un míting a Girona i un segon acte a Tarragona.

ERC ha recorregut 1.122 quilòmetres arreu del país aquesta campanya electoral per donar a conèixer el seu missatge polític. També per sota els 2.252 que va acumular dins de Catalunya el 2017. Entre els municipis que ha visitat el seu cap de llista, Pere Aragonès, a banda de Barcelona hi ha hagut Mataró, Girona, Tarragona, Lleida, l'Hospitalet de Llobregat, Lloret de Mar, Terrassa, Manresa o Badalona. Per la seva banda, el líder del partit, Oriol Junqueras, en tercer grau penitenciari, ha fet diverses visites pel territori i també ha fet actes sense el candidat Aragonès, com el que ha protagonitzat a Vilanova i la Geltrú.

L'agenda del cap de cartell del PPC l'ha mogut poc fora de Barcelona i l'àrea metropolitana. La 'caravana' d'Alejandro Fernández ha visitat Lleida, Girona i Tarragona, on viu el candidat, però la resta d'actes s'han concentrat a la ciutat de Barcelona, d'on no ha sortit en més de la meitat de la campanya. El candidat també s'ha desplaçat puntualment a ciutats properes com Esplugues de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró i Tarragona. En total, el PPC ha completat una ruta de 1.000 quilòmetres, menys dels 1.517 de les eleccions del 2017.

El candidat del PSC, Salvador Illa, ha fet una campanya telemàtica i centrada a la seu del partit, a Barcelona, i només acumula 951 quilòmetres al seu comptador, per sota dels 1.651 de les últimes eleccions al Parlament. El primer dissabte de campanya, Illa va anar a Tarragona al matí i a Tortosa a la tarda. El segon cap de setmana va desplaçar-se dissabte a Salou i a Lleida; i diumenge, a Girona. Sense Illa, el PSC ha fet actes centrals de la campanya amb membres de la candidatura o del partit a l'àrea metropolitana, com Santa Coloma de Gramenet, Rubí o l'Hospitalet de Llobregat.

Tot i que Cs s'havia proposat trepitjar totes les comarques catalanes durant aquesta campanya, finalment el candidat a la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha fet un total de 634 quilòmetres. Són menys de la meitat dels 1.379 que van sumar fa tres anys quan van guanyar les eleccions. Ha centrat les seves aparicions públiques als mitjans de comunicació i en trobades que s'han fet des de Barcelona mateix. Fora de la capital catalana, només ha fet actes de campanya a Girona -dues vegades-, Castelldefels i Tarragona. En canvi, la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, s'ha mogut una mica més per Catalunya i ha fet actes a l'àrea metropolitana i les ciutats de Lleida, Tarragona, Girona.

I la cap de llista de la CUP i Guanyem, Dolors Sabater, ha quedat última amb 454 quilòmetres. Una xifra molt inferior a la campanya dels anticapitalistes de fa tres anys, quan van acumular 1.670 quilòmetres. Sabater va donar el tret de sortida a la campanya amb un acte a Girona, on va tornar diumenge passat per participar en un dels mítings electorals més concorreguts al pati de l'Escola Migdia, acompanyada de Lluís Llach. A part dels dos viatges a Girona, Sabater només ha sortit de Barcelona en dues ocasions: aquest dijous per anar a Ripollet i divendres per tancar la campanya a Badalona. El total de quilòmetres no contempla els desplaçaments a Sabadell, on la formació té un plató des d'on ha emès gairebé cada dia els seus actes en directe.

Recorda consultar els resultats de les eleccions a Catalunya el proper 14-F.