El PP ha difós aquest dilluns un nou vídeo, en clau d'humor i titulat 'Hipsters', amb el qual reivindica que els seus votants no responen a un sol perfil, sinó que entre ells hi ha moltes sensibilitats, estrats socials i estils culturals, segons ha explicat el partit en un comunicat.

El vídeo, de dos minuts de durada, mostra a un grup d'amics molt preocupat perquè un d'ells, vegà, ciclista i que dedica "els estius a salvar les balenes", ha decidit votar el PP.

"Que jo sàpiga Rajoy no té res en contra de les balenes", diu el protagonista del vídeo, --barba, ulleres de pasta, tirants i barret de llana--, davant els amics i la parella, que es mostren desolats i donen mostres de no comprendre la seva elecció política. "Van parlar de rescat i estan generant ocupació", es justifica també el votant popular als seus interlocutors.

"Som el partit més votat perquè ens vota gent molt diferent", finalitza el vídeo, que recorre també a l'eslògan "Pensa sense prejudicis". En un comunicat, el PP ha explicat que amb aquest vídeo "recorre a l'humor per fer l'ullet amable tant als que ja donen suport al partit com als que no ho fan basant-se en prejudicis d'altres temps".

En aquesta mateixa línia a les xarxes socials, el perfil oficial de Mariano Raojy ha publicat un tweet, després de menjar una paella a Marbella, en el que el president espanyol apareix amb un noi de barba cuidada i estètica «hipster» amb el hashtag #Sinprejuicios i el text: Nos vota gente muy diferente, #TambiénLosHipsters. Confía en el @PPopular, #SinPrejuicios. Por ti. Por todos