La candidata número 4 de la llista del PP per Barcelona i vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, ha estat al mercat dels dimarts de la Font dels Capellans de Manresa per fer campanya acompanyada dels responsables locals i comarcals del partit.

Montserrat ha carregat contra Ciutadans i Podem als què ha comparat amb xerraires de fira «que venen productes als calbs per fer créixer el cabell».

Segons Montserrat, quan no s'ha governat és fàcil fer promeses a tort i a dret, mentre que prendre decisions desgasta i genera desencontres que passen factura com, per exemple, la de les darreres eleccions municipals a Manresa, que van fer passar al grup del PP de tres regidors a cap i Ciutadans va accedir a l'Ajuntament amb dos representants.

Per a la candidata popular és un fet que quan el PP va accedir al govern d'Espanya la destrucció de llocs de treballs que hi havia és comparable amb la creació d'ocupació que s'està donant en l'actualitat i va assegurar que això no havia passat per casualitat sinó per la implementació de mesures a vegades impopulars però que s'havien demostrat efectives.

L'alternativa a aquesta forma de fer política, segons Montserrat, és tornar a una situació com la que hi havia abans i que va posar el país al caire del precipici i «de ser intervingut com va passar a Grècia» i tornar a posar en perill les pensions i l'estat del benestar.

Montserrat va repartir propaganda electoral i clavells blancs i va coincidir amb el també diputat al Congrés Joan Canongia, que feia el mateix amb representants del PSC.