Els candidats de Ciutadans i Podemos, Albert Rivera i Pablo Iglesias, coincideixen en què el cara a cara entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez ha demostrat "la fi del bipartidisme" i el començament d'una nova etapa en què Espanya i els seus ciutadans "mereixen alguna cosa millor".

Rivera i Iglesias han estat d'acord que el 'cara a cara' no ha reflectit la societat espanyola actual. "Hem vist un epíleg, el final d'una època", ha resumit Pablo Iglesias abans que Rivera insistís que "Espanya es mereix més".

Han coincidit també a criticar el to del debat i han sostingut que no cal "baixar al fang" per debatre. "Es governa amb il·lusió, amb reformes", ha reivindicat el candidat de Ciutadans; mentre que Iglesias ha insistit que Espanya "es mereix un president que faci política d'una altra manera".

El candidat de Podemos a la Moncloa, Pablo Iglesias, ha lamentat que el 'cara a cara' entre el president del Govern, Mariano Rajoy, i el líder del PSOE, Pedro Sánchez, és el "epíleg d'una època" que acabarà amb les eleccions generals del proper 20 de desembre: "El bipartidisme s'ha acabat", ha sentenciat.