Podem ha presentat aquest dimecres el seu programa per a les eleccions del 26J, les principals mesures ha agrupat en un catàleg gairebé idèntic als de la botiga de decoració sueca Ikea, en la qual apareixen els dirigents de la formació lila fotografiats a casa i despatxos anunciant les propostes.

Així, en l'apartat de cuines una fotografia del cap de llista per Almeria, l'ex cap de l'Estat Major de la Defensa (JEMAD) Julio Rodríguez fregant els plats anuncia que ha arribat el moment de canviar la forma en què produïm i transformem els nostres béns.

El secretari de Relacions amb els Moviments Socials, Rafael Mayoral estén la roba a la pàgina següent sota l'epígraf d'eliminar el secret bancari privilegiat dels paradisos fiscals, mentre que el jutge Juan Pedro Yllanes en una altra pàgina curta formatge en una altra cuina i promet modificar el programa de foment d'ocupació agrària.

A la secció de salons, el candidat de Podem a la Presidència, Pablo Iglesias, apuntat a una terrassa apareix amb la vista posada en el compromís de garantir la sostenibilitat del sistema de pensions, i torna a aparèixer en una altra pàgina de la revista relacionada amb la il·luminació, en la qual s'anuncia el seu pla de transició energètica.

Per la seva banda, el secretari d'Organització, Pablo Echenique, promociona també aquest pla en la mateixa secció, alhora que el director de campanya, Íñigo Errejón, apareix assegut al seu despatx estudiant els drets per a les migracions d'anada i tornada entre Espanya i Amèrica Llatina.