Un total de 42.680 lectors diferents van accedir ahir, fins a les 2 de la matinada, al web de Regió7, a través del qual el diari va oferir un seguiment especial de la jornada electoral. Aquesta audiència és més d'un 30 % superior a la registrada per www.regio7.cat en els comicis generals del 28 d'abril.

La punta màxima de visites es va tenir lloc entre les 10 i les 11 de la nit, quan es van començar a publicar els resultats definitius de bona part de les grans ciutats de la Catalunya Central, a la vegada que l'escrutini general avançava cap al seu tram final.

En aquesta ocasió, els seguidors d'Instagram i de Facebook de Regió7 van poder veure en directe com és una nit electoral a la redacció gràcies a una transmissió d'uns minuts feta a través d'aquestes dues xarxes socials. Els continguts multimèdia cada vegada tenen més pes dins el dia a dia del diari i en els seus cobriments informatius. Avui, els lectors també poden trobar al web un videoanàlisi a càrrec de Xavier Domènech, director adjunt de Regió7; les reaccions en vídeo dels polítics protagonistes de la nit electoral i una galeria de fotos del seguiment de l'escrutini a la seu dels partits de Manresa.

Un mes d'octubre de rècord

L'edició digital de Regió7 viu un moment de creixement. Durant el mes d'octubre, el web va assolir els millors registres d'audiència de la seva història. Una mitjana diària de 41.913 lectors diferents van accedir a Regió7.cat per informar-se, un rècord que no va arribar sol: també són marca històrica els 611.681 usuaris mensuals que van accedir al www.regió7.cat durant el període esmentat. El creixement respecte a l'octubre de l'any passat és del 80,5% pel que fa als lectors diaris i del 63,3% en lectors mensuals.

Quant a les pàgines vistes, que indica el nombre d'articles i continguts consultats, aquest mes passat es va arribar a les 3.698.818. A les xarxes socials, el diari també és líder, amb presència a Facebook, Twitter, Instagram i Telegram.