El votant de Ciutadans no és com el de la resta de partits, l'has de convèncer a cada elecció i és evident que en aquestes eleccions no hem sabut convèncer-los.

També és ressenyable que, després de quatre eleccions en els últims quatre anys, la participació és alta i mostra la salut democràtica d'Espanya i la confiança dels ciutadans en la democràcia.

Per Ciutadans el resultat d'aquestes eleccions ha estat un mal resultat i ara l'important és que els diputats de Ciutadans estiguin al servei del desbloqueig de la situació política a Espanya i treballin per un projecte polític liberal progressista, de centre i reformista.

Des de Ciutadans no podem contribuir a la cronificació del bloqueig polític que està desprestigiant dirigents i partits, i fins i tot, afectant les institucions, i tot això en un context de plena ofensiva nacional populista.

A Ciutadans volem contribuir a la governabilitat d'Espanya i no condemnar-la a la provisionalitat permanent quan tots els països es preparen per a un nou hivern econòmic de durada i dimensions desconegudes que afectarà el benestar de moltíssimes persones i ocasionarà la precarietat vital de moltes d'elles.

Després de les eleccions s'obre una nova etapa per explicar als espanyols que el projecte polític liberal progressista i de centre reformista de Ciutadans per a Espanya és la millor opció per combatre el separatisme i nacionalisme, la tornada de l'autoritarisme i la xenofòbia, la lluita per una major igualtat d'oportunitats i per combatre les desigualtats, per afavorir la competitivitat de les nostres empreses i millorar una economia productiva amb rostre humà.

En definitiva, aquestes eleccions donen pas a una nova etapa en què Cs, després d'un congrés extraordinari, prioritzi ocupar la centralitat actuant de pont entre blocs polítics, la igualtat de tots els espanyols, la modernització social i econòmica d'Espanya i el combat per la regeneració i la lluita contra la corrupció.