11 de novembre de 2019
11.11.2019
Regió7

El Partit Popular enyora el bipartidisme d'anys enrere

11.11.2019 | 02:28
El Partit Popular enyora el bipartidisme d'anys enrere

A les últimes eleccions generals del mes d'abril passat el president del PP al Bages, Jaume Mira, va reclamar que el partit tornés al centre, que és d'on no havia d'haver marxat mai, segons va afirmar aleshores a Regió7. El canvi, ara, s'ha aconseguit, i això s'ha traduït en uns resultats més bons, segons Mira. A Manresa els populars van passar del 3,74 % de l'abril al 5,40 % d'ahir. A més, es van imposar a Vox, que era un altre dels temors que hi havia al PP de Manresa.

Amb els resultats d'ahir, el PP tindria representació a l'Ajuntament, on no hi té regidors des de les municipals del 2015. «Hem fet una campanya discreta, sense fer soroll, sense grans escarafalls i dins les nostres possibilitats». Mira va admetre ahir que no s'esperava el resultat obtingut a Manresa, una ciutat «on hi ha molt independentisme».

Enyora el bipartidisme. «Fa anys que vaig començar a dir que anàvem en la mateixa direcció que Itàlia, i això s'ha consolidat». Segons Mira, serà difícil que s'acabi formant govern, i «el que es formi no crec de cap de les maneres que duri quatre anys».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook