Unes 200 persones es van aplegar dissabte al migdia al Parc de Can Cruselles pel primer acte de campanya de la CUP Artés de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. Després d'un dinar popular es va donar pas a una lectura de poemes a càrrec de l'artesenc Carles Morell. Seguidament va intervenir el número 3 de la llista, Israel Falcó, que va fer un repàs de la feina feta des de l'ajuntament, després que a les passades eleccions la CUP hi entrés amb 3 regidors.

L'acte va comptar amb la presència de Quim Arrufat, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, que va posar èmfasi "en la força que tenen aquestes eleccions per tal de demostrar el poder del poble davant l'onada recentralitzadora de l'estat i les polítiques antisocials generades pel sistema que ens governa". Va ser l'Ernest Clotet, cap de llista de la CUP qui va cloure els parlaments, tot presentant els eixos en què es basa el programa de la CUP. L'acte va acabar amb l'actuació musical dels manresans Bob i el Lladre.

La Cup Artés presentarà el seu programa electoral en el míting central de campanya el proper diumenge 17 de maig a les 12 del migdia a l'Auditori de Cal Sitjes.