La CUP tornarà a tenir presència a les comarques de la Catalunya Central. Al Berguedà passa de tres a quatre llistes i al Solsonès d'una a tres. Pel que fa al Bages, es manté amb vuit candidatures, i a la Cerdanya no tindrà presència.

El partit independentista va anunciar fa uns dies que al Solsonès s'ampliaria fins a tres candidatures amb Solsona, Lladurs i Guixers. El 2015 només va presentar-se a la capital del Solsonès.

Pel que fa al Berguedà, l'any 2015 va presentar tres llistes: Berga, Bor-redà i la Nou de Berguedà, i enguany tindrà presència a Berga, Borredà, Olvan i Sant Jaume de Frontanyà. Per tant, amplia a quatre llistes però perd la candidatura de la Nou de Berguedà.

Al Bages manté el nombre de candidatures, en total vuit, tot i que les poblacions varien. Així, tindrà presència en poblacions més grans de la zona com Santpedor, Súria i Monistrol de Montserrat, però perd Castellnou, Mura i Sant Salvador de Guardiola. Pel que fa a Navàs, on actualment governa, es torna a presentar, i a Artés i Navarcles també.

A la Cerdanya, en canvi, no va tenir representació l'any 2015 i enguany tampoc tornarà a presentar cap candidatura.