L'alcaldable per Esquerra Republicana de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, proposa un servei de transport sota demanda per millorar la mobilitat, dins del municipi, de la gent gran i de les persones amb mobilitat reduïda. Ho va explicar dilluns al vespre en un acte en què Esquerra va exposar les principals propostes en matèria de transport, i en el qual va participar l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, que va exposar el funcionament de l'experiència que han aplicat al seu municipi: un servei de transport sota demanda que es fa amb taxis del municipi i que està finançat, en part, per l'Ajuntament.

Es tracta d'un servei adreçat sobretot a persones grans i a persones amb mobilitat reduïda i que, segons les dades que va aportar l'alcalde d'Alella, té un cost molt més assequible per a l'Ajuntament que la implantació d'un bus urbà.

Delgado va explicar que «fa temps que treballem per resoldre les necessitats de transport dels santvicentins i santvicentines», i va afirmar que, després d'estudiar-ho a fons, s'han decantat per un servei que permetrà millorar significativament desplaçaments de les llars al centre d'atenció primària, al mercat, a la biblioteca o a altres serveis.

Aquesta aposta es complementaria amb l'ampliació del nombre de parades del bus interurbà que actualment hi ha a dins el poble (tres), amb la idea d'incrementar les possibilitats de moure's per dins el municipi.