Fem Manresa ni demanarà disculpes ni farà retirar la piulada que va fer ahir Arran sobre Alfredo Pérez Rubalcaba com li ha demanat el PSC de Manresa. Roser Alegre ha afirmat que la seva candidatura "no entrarà a fer valoracions sobre aquest twit ni sobre cap altre" i ha recordat que tot i que membres d'Arran formen part de la candidatura Fem Manresa, la formació política és independent. El PSC s'ha mostrat dolgut i molest per un twit que divendres al vespre va fer Arran Manresa, en el que es recordava la vinculació del desaparegut líder socialista amb els Gal i l'ús de calç viva en el cas Lasa i Zabala.

Alegre lamenta les decisions que pugui prendre el PSC de Manresa, però no creu que aquesta situació hagi de fer que no participin en el Joc dels Candidats que se celebra aquest diumenge. "És un twit que no fa referència a les eleccions municipals a Manresa", ha afegit. De totes maneres, Alegre no ha parlat en les darreres hores amb la formació socialista i no tenia previsió de fer-ho".

Des del "respecte" a les decisions que prenguin les altres formacions, Alegre insistia en diferenciar la política manresana d'aquest incident amb Rubalcaba. Alegre no té coneixement, segons admet, que altres formacions s'hagin preocupat per aquesta polèmica.