El popular joc de la cadira, en què participen tots els grups, aquesta vegada va servir per desempatar una prova que, després del bloc de preguntes i el d'habilitats, va deixar empatats Fem Manresa i Esquerra. No era al guió, però els dos equips van acabar amb 18,5 punts cadascun. Les proves d'habilitat van descavalcar Junts per Manresa, que havia quedat primer al final de la part de preguntes amb 17,5 punts.

Al joc de les cadires hi van participar els candidats a l'alcaldia. Roser Alegre per Fem Manresa; Carmelo Plaza per Podem; Marc Olivé per Primàries Manresa; Ana Querol per Manresa En Comú; i Marc Aloy per Esquerra. Per Junts per Manresa hi va prendre part Joan Calmet ja que el cap de llista, Valentí Junyent, no va assistir a la prova.

Amb la música del correfoc de Manresa, els sis candidats van començar a donar voltes a l'entorn de cinc cadires que es van preparar al pati del Kursaal enmig dels crits d'ànims de la gent i aplaudiments. Querol va ser la primera que va quedar sense. Més música i més voltes fins que Plaza, Calmet i Olivé van anar quedant sense cadira. D'aquesta forma Aloy i Alegre es van disputar l'última cadira, de forma que la prova serviria per desempatar. Quan la música es va aturar s'hi va asseure primer Alegre. L'equip de Fem Manresa havia guanyat.