El candidat a l'alcaldia de Barcelona per Ciutadans va explicar ahir durant un acte la seva intenció que Barcelona sigui la seu dels Jocs Olímpics d'hivern el 2030 o dels Jocs Olímpics d'estiu el 2032.

En declaracions als periodistes durant el Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló (Barcelona), va afirmar que hi ha possibilitats que Barcelona torni a ser seu olímpica perquè disposa de «les infraestructures, els equipaments i la força».

«Vull que Barcelona pugui repetir uns Jocs Olímpics d'hivern o d'estiu el 2030 o el 2032», va dir, i va assenyalar que queden uns tres anys per decidir a quin dels dos postular-se.

Va detallar que si s'optés per uns Jocs Olímpics d'hivern, ho faria en col·laboració amb els municipis dels Pirineus, de la Vall d'Aran i d'Aragó.

Valls va remarcar que no serà possible acollir els Jocs Olímpics si no s'aposta per «grans moments» com el Gran Premi de Fórmula 1 i que tampoc es podran celebrar si a Barcelona governa un alcalde independentista, perquè rebutjaria pactar amb l'Estat i és necessari fer-ho per presentar una candidatura olímpica.