L'acte electoral «Trobem-nos. Impuls republicà» amb Pere Aragonès, vicepresident del Govern de Catalunya i adjunt a la presidència d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC); l'alcaldable Marc Aloy; Cristina Cruz, número dos de la candidatura a les municipals i actual regidora de d'Ocupació i Emprenedoria i regidora de la Dona i Igualtat, i Diana Riba, candidata a les eleccions al Parlament Europeu de 2019 i companya de Raül Romeva no ha deixat cap cadira buida a la plaça Sant Domènec de Manresa.

El vicepresident de la Generalitat era el cap de cartell de l'acte central dels republicans a la capital del Bages pel 26-M i, al igual que havia fet abans Aloy, va demanar que a Manresa es repetís a les municipals la contundent victòria republicana de les eleccions generals del 28 d'abril.

Al crit de "No passaran!" va afirmar que el millor missatge a la dreta i als que tenen un concepte repressiu de l'estat espanyol "és que Oriol Junqueras, un pres polític, guanyi les eleccions europees" i que Esquerra incrementi la seva presència a les institucions.