El cap de llista de Junts per Solsona, Marc Barbens, explica que el projecte de la seva candidatura concreta els usos del Camp del Serra, la piscina coberta, la creació de tarifes reduïdes en els equipaments municipals pels col·lectius més vulnerables i la proposta d'utilitzar la tecnologia per aprofitar les dades que genera el dia a dia de la ciutat amb finalitats de seguretat i comercials. Aquestes són algunes de les principals propostes que va proposar en el marc de l'acte municipalista celebrat el dissabte al migdia a la plaça de Sant Roc.

A banda d'exposar les principals propostes del seu programa electoral, Marc Barbens va explicar quines àrees lideren cada un dels membres de la candidatura. Isabel Pérez es fa càrrec de governació i seguretat. Xavier Torres gestiona hisenda i obres públiques. César Garcia lidera serveis socials i salut. Ensenyament i parcs infantils són dos àmbits amb els quals treballa Míriam Semís.

Els projectes d'esports els coordina Jordi Sendarrubias. Mònica Serra és la responsable de Cultura i Joventut i Marc Fortó d'indústria i empresa. Barbens ha estructurat el seu equip a partir de la premissa que "l'Ajuntament necessita persones que puguin dedicar-s'hi i dominin la matèria que gestionen", una reclamació reiterada que els han traslladat alguns veïns i veïnes, entitats i col·lectius. Un exemple d'això podrien ser les àrees d'esports, cultura, serveis socials, policia local i comunicació. "Portem bones idees, projectes contrastats i madurats.

"El principal compromís que agafem és dedicar-nos a Solsona i a la seva gestió sense cap altra destinació que ens resti un minut de dedicació al municipi", va concloure Barbens.

En l'acte, també hi van prendre part alguns dels alcaldables de Junts per Catalunya a la comarca. L'eurodiputat Ramon Tremosa, que va ser convidat a l'acte, va estendre la mà a Barbens i la resta de caps de llista per treballar plegats. Tremosa va destacar que Solsona i la resta de municipis de la comarca treballen en la mateixa direcció i amb el mateix objectiu: millorar les prestacions del territori perquè els seus veïns i veïnes visquin millor.