El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va visitar divendres les obres en marxa al municipi amb el suport econòmic de la Generalitat de Catalunya.

L'Alcalde de Sallent, David Saldoni, va acompanyar el Conseller en una visita per l'obertura de Sallent al riu, la rehabilitació i millora de l'entrada del municipi amb l'ascensor d'accés a la Rampinya i els treballs de reforma del Carrer Carretera, que fins fa pocs mesos era titularitat de la Generalitat. Segons la candidatura que lidera David Saldoni, "Calvet també va poder conèixer de primera mà els principals projectes que Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet presenten a les properes eleccions municipals, i que afecten de ple a la Conselleria que dirigeix".

A més, Saldoni i Calvet van visitar el barri de l'Estació, on l'alcalde va explicar els seus plans de futur, en cas de ser reelegit, per a l'entorn.

Saldoni també va mostrar al conseller l'estructura inacabada de davant del pavelló de Sallent i que actualment és propietat de la SAREB. En aquesta zona hi ha prevista la construcció de més de 100 habitatges, però falta un promotor que ho vulgui tirar endavant. Segons la candidatura, el Conseller i l'Alcalde van abordar possibles vies per desencallar aquesta inversió.

Saldoni també va aprofitar per demanar al conseller Calvet més eines per poder gestionar el parc d'habitatges buits que hi ha a Sallent, "molts d'ells inacabats i que estan en mans de grans tenidors, com bancs o grups inversors", apunten fonts de la candidatura.