22 de maig de 2019
22.05.2019
Regió7

El Partit Popular es presenta com l'opció constitucionalista «real» a Berga pel 26M

Joan Antoni López Noguera vol recuperar la representació al consistori amb un «projecte seriós»

22.05.2019 | 19:44
Joan Antoni López Noguera amb Alejandro Fernández

El Partit Popular és presenta a Berga com la opció constitucionalista «real» per a les eleccions d'aquest proper diumenge. Així ho ha assegurat aquest dimecres el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que ha acompanyat a l'alcaldable Joan Antoni López Noguera en l'únic acte de campanya celebrat a la ciutat.

Fernández creu que tot i que el PP competeixi amb Ciutadans a les urnes a Berga, ha fet una crida perquè els votants que vulguin donar suport a un partit constitucionalista votin a Joan Antoni López Noguera, ja que representa una candidatura formada amb «persones del municipi, arrelada i que coneix les seves necessitats».

Per la seva banda, López Noguera ha assegurat que «cal solucionar problemes que fa anys que s'arrosseguen. És la tercera vegada que sóc candidat i sempre parlem de les mateixes propostes». El candidat ha explicat que presenta un «projecte seriós» i que si entra al consistori «representarà a tots els ciutadans». I és que l'objectiu del popular és obtenir la representació que va perdre el 2015 en no poder presentar-se i ha avançat que no facilitarà «de cap de les maneres» que hi hagi un alcalde de la CUP que creu que «ha donat una imatge molt negativa».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook