Els candidats de Junts per Catalunya que es presenten a nou dels deu municipis del Moianès han pres el compromís conjunt que el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat redacti un projecte de millora de la carretera C-59 entre Sant Feliu de Codines i Moià i entre Moià i l'accés a l'Eix Transversal, a Santa Maria d'Oló. Precisament, aquest dimecres els candidats van mantenir una reunió conjunta amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, per traslladar-li aquesta urgència.

En les connexions del Moianès cap al Vallès, els alcaldables celebren la proximitat de les obres de transformació de la rotonda de Palau-Solità i Plegamans, que ja s'ha previst que es durà a terme en dues fases i que "descongestionarà la part baixa d'aquest eix Riera de Caldes, en benefici de tots els seus usuaris".

Finalment, insisteixen a la Generalitat en la necessitat de trobar el finançament necessari per a la construcció de la variant de Sant Feliu de Codines, perquè argumenten que suposaria "una clara millora pel que fa a la seguretat viària per als vianants i una reducció notable de la durada del trajecte".