24 de maig de 2019
24.05.2019
Regió7

Els candidats de JxCat al Moianès es comprometen a requerir millores a la C-59

24.05.2019 | 00:16
Candidats de JxCat al Moianès amb Isidre Gavín, al costat de la C-59

Nou dels deu candidats de Junts per Catalunya que es presenten a municipis del Moianès han pres el compromís conjunt perquè el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat redacti un projecte de millora de la carretera C-59 entre Sant Feliu de Codines i Moià i entre Moià i l'accés a l'Eix Transversal, a Santa Maria d'Oló. Precisament, aquest dimecres els candidats van mantenir una reunió conjunta amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, per traslladar-li aquesta urgència.

En les connexions del Moianès cap al Vallès, els alcaldables celebren la proximitat de les obres de transformació de la rotonda de Palau-Solità i Plegamans, que ja s'ha previst que es durà a terme en dues fases i que «descongestionarà la part baixa de l'eix Riera de Caldes, en benefici de tots els seus usuaris».

Finalment, insisteixen a la Generalitat en la necessitat de trobar el finançament necessari per a la construcció de la variant de Sant Feliu de Codines, perquè, argumenten, suposaria «una clara millora pel que fa a la seguretat viària per als vianants i una reducció notable de la durada del trajecte».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook