24 de maig de 2019
24.05.2019
Regió7

Fem Manresa diu que disposa d'un equip «preparat i compromès»

Afirma que s'ha visualitzat amb la presència de diferents membres de la llista als debats electorals

24.05.2019 | 00:16

Fem Manresa ha fet públic un comunicat en què destaca que ha apostat per la participació de diferents persones del capdavant de la llista en els debats electorals i que això ha permès posar de manifest que disposa d'un equip «preparat i compromès».

Així, a part de l'alcaldable Roser Alegre, que ha participat en tres dels debats, també hi han intervingut Gemma Boix, Jordi Trapé, Ricard Ribera i Gemma Tomàs (números del 2 al 5, consecutivament).

Fem Manresa explica que ha volgut posar de manifest que totes les persones que configuren la llista són coneixedores del programa, i que poden defensar i argumentar davant els altres partits el model de ciutat que es defensa. Lluny de buscar personalismes i seguint la dinàmica que ja en altres campanyes ha defensat la CUP de Manresa, «s'ha demostrat que el programa electoral s'ha treballat conjuntament, també a través de les assemblees de barris i les trobades temàtiques realitzades durant el mes d'abril».

Concretament, Roser Alegre ha participat als debats generals organitzats per El Pou de la gallina i als del Col·legi de Periodistes, Regió7 i Canal Taronja; també al temàtic sobre serveis socials i gent gran organitzat per la Plataforma en defensa de les pensions públiques i els drets de la gent gran. Gemma Boix ho ha fet al debat temàtic sobre feminismes i drets LGTBI organitzat pel CDR. Jordi Trapé ha intervingut al debat organitzat per l'ANC sobre organització territorial i municipalisme. Per la seva banda, Ricard Ribera ha participat al debat sobre cultura organitzat pel FABA. I, finalment, Gemma Tomàs ho ha fet en dos més, al debat d'urbanisme organitzat pel Col·legi d'Arquitectes de les Comarques Centrals i al d'estructures viàries organitzat per la Plataforma de defensa del Transport Públic.


Últim acte

D'altra banda, avui, divendres 24 de maig, a partir de les 8 del vespre, a la plaça Gispert, Fem Manresa durà a terme l'últim acte de campanya, un acte dedicat especialment a totes les persones que han col·laborat durant tota la campanya.

Hi haurà un pica-pica per compartir i es hi haurà les intervencions del regidor sortint i número 25 a la llista electoral, Jordi Masdeu, i de l'alcaldable Roser Alegre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook