26 de maig de 2019
26.05.2019

MINUT A MINUT | Guiteras perd la majoria a Moià i Jordi Solernou guanya a Sant Joan

Sant Fruitós aposta de nou per Joan Carles Batanés; Ferran Estruch torna a vèncer de forma còmode a Cardona; i Xavier Codina, tot i ser la força més votada de Santpedor, queda lluny de la majoria absoluta

26.05.2019 | 18:48

La jornada electoral d'aquest 26 de maig ha deixat sorpreses notòries a la Catalunya Central. A més de la victòria per la mínima -11 vots- d'ERC a Manresa i el triomf rotund de Venturós a Berga, les municipals deixen també una victòria amarga a l'actual alcalde de Moià, Dionís Guiteras, que perd la majoria, i un bon sabor de boca a Alternativa per Sant Joan, que s'ha imposat en el seu debut en uns comicis a Sant Joan de Vilatorrada. 

ERC de Santpedor és un altre partit que ha perdut la majoria absoluta. Fins ara, Xavier Codina governava amb 8 regidors i en les eleccions municipals d'aquest diumenge s'ha quedat amb 5. Junts manté els 3 regidors de CiU del 2015. Ferran Estruch, en canvi, ha tingut un triomf plàcid a Cardona, igual que Joan Carles Batanés (Gent fent Poble) a Sant Fruitós.

A Regió7 hem seguit intensament des de primera hora del matí les eleccions municipals i europees del 26-M, oferint-vos totes les incidències i informacions de la jornada. A continuació recollint  tota la informació de les eleccions municipals i europees,  minut a minut i els resultats finals de bona part els municipis. Pots trobar totes les dades aquí.

Les eleccions, minut a minutPer què no et perdis cap detall de la jornada, a www.regio7.cat pots trobar una sèrie de gràfics amb dades dels resultats de les eleccions del 26-M tant a nivell estatal com per comunitat autònoma, província i municipi. Així mateix, s'inclouran gràfics i comparatives amb els resultats obtinguts en les anteriors eleccions municipals, europees i autonòmiques.

L'objectiu d'aquesta cobertura és reforçar el compromís amb els nostres lectors per oferir-los una informació propera, immediata, veraç i de qualitat.

A través de la nostra secció especial de les eleccions del 26-M hem seguit tot el que ha passat durant la campanya electoral, per tal d'apropar als usuaris tota la informació sobre els candidats, les enquestes i els programes electorals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook