La nit electoral del 26-M va ser intensa i 55.826 persones van escollir l'edició digital de Regió7 per seguir-la. El diari va oferir un desplegament informatiu especial des de primera hora del matí de diumenge, però va ser a partir de les 7 de la tarda i fins passades les 2 de la matinada quan el web va rebre aquests gairebé 56.000 lectors, atrets per la possibilitat de seguir l'evolució de l'escrutini en temps real i la publicació dels resultats de les municipals i europees, municipi a municipi.

Al llarg de tot diumenge, fins a la mitja nit, van visitar www.regió7.cat un total de 47.427 persones, gairebé 20.000 més que per les eleccions generals del 28-A. I aquest dilluns, el trànsit al web ha continuat essent més elevat de l'habitual: entre les 12 de la nit i les 5 de la tarda ja s'havien superat els 50.000 lectors.

Entre els continguts més consultats relacionats amb les eleccions destaquen la pàgina amb els resultats de Manresa (24.000 lectures), la crònica de la victòria per la mínima del republicà Marc Aloy a la capital del Bages (21.000 lectures), i la narració, minut a minut, de la nit electoral (10.000 lectures, amb un temps d'estada en pàgina de més de 6 minuts de mitjana).

700 inscrits a Telegram

A més d'informar a través del web i l'aplicació mòbil, Regió7 també va tenir actiu durant la nit del 26-M el nou servei d'alertes via Telegram. Amb només una setmana de vida, a aquesta nova aposta del diari ja s'hi han apuntat 700 persones. El seu funcionament és similar al de les alertes a través de WhatsApp, aturat temporalment per motius aliens a Regió7. És gratuït, cal tenir l'app Telegram al mòbil i activar el servei accedint a https://telegram.me/Regio7_bot?start=alta.