El candidat a l'alcaldia de Junts per la Coma i la Pedra, Ricard Devés, ha presentat la dimissió com a regidor del municipi després dels mal resultats aconseguits diumenge passat.

Després que Ramon Costa aconseguís majoria absoluta amb 5 regidors, presentant-se amb el partit Independents per la Coma i la Pedra-Acord Municipal, Devés ha assegurat que ha decidit fer el pas, ja que només van aconseguir 2 regidors, i ha assegurat que « no estic content amb els resultats electorals que hem aconseguit».

De fet, el candidat a l'alcaldia ha explicat que es desvincula de la política local però també del partit d'àmbit nacional. Tampoc es planteja presentar-se com a alcalde d'aquí a 4 anys. «Ajudaré la candidatura que es presenti amb el que sigui necessari però ja tindré 62 anys i crec que és important deixar pas a uns altres».

El cap de llista de Junts per la Coma també explica que un dels possibles motius pels quals el partit ha aconseguit aquests mal resultats «és pel fet que m'hagi presentat jo com a número u».

Així, després que Devés hagi anunciat la dimissió, que de fet assegura que ja s'ha comunicat al municipi com també a l'equip de Ramon Costa, el seu substitut serà Gerard Bajona, que era el número dos a la candidatura, i en segona posició hi haurà la que s'havia presentat de número tres, Maria Dolors Blancafort Vilanova.