La formació Sumem Sant Salvador de Guardiola ha anunciat que diumenge farà una trobada amb tots els membres del grup per consensuar les posicions que adopten davant l'escenari obert que ha quedat després de les eleccions municipals de diumenge.

En aquest municipi Junts per Sant Salvador va ser la força guanyadora però va perdre 2 regidors en relació amb l'antiga CiU i, amb ells, la majoria absoluta (en té 5 dels 11). Sumem va entrar amb molta força amb 4 regidors, i el PSC en va obtenir 2. En un comunicat, Sumem subratlla que «hem adquirit un compromís ineludible amb les persones que ens han fet confiança i no ens apartarem de les principals línies d'actuació que hem defensat en el nostre programa. Les decisions que prenguem sempre seran amb sentit de poble i seguint els valors i els criteris que ens defineixen».

Reconeix que considera «diferents opcions», que seran les que s'acabaran de consensuar diumenge. En aquest sentit, Sumem posa en relleu que «des d'un inici, hem posat en valor el treball en equip i sense jerarquies. Per això, qualsevol decisió important, sempre serà la suma de totes les aportacions individuals».