16 de juny de 2019
16.06.2019

El socialista Abel Garcia demana deixar de banda els objectius partidistes

L'únic regidor del PSC al consistori creu que cal «acostar posicionaments» per treballar per la ciutat

15.06.2019 | 23:31

El PSC manté la representació a l'Ajuntament de Berga amb un regidor. El poblatà Abel Garcia va ser clar ahir durant la seva intervenció al ple de constitució fent una crida a les formacions polítiques a deixar de banda els objectius partidistes. «Tots plegats tenim reptes importants i hem d'estar per sobre les línies vermelles que han aparegut durant la campa-nya. La feina que tenim davant ens exigeix responsabilitat i tocarà, a vegades, defugir del propi profit partidista», va afirmar.

En aquest sentit, Garcia es va posar al costat del govern de la CUP «per intentar acostar posicionaments i intentar evitar tot allò que ens separa i sumar esforços en tot allò que ens uneix». «Soc aquí pel que us calgui i espero que tots plegats estiguem a l'altura. La ciutadania ha dipositat la confiança en uns o altres però, per sobre de tot, espero retornar a la gent de Berga una ciutat amb futur, més cohesionada i plena d'oportunitats».

El regidor del PSC va ser l'únic que ahir no va presentar candidat a l'alcaldia i es va abstenir en la votació. «No hem presentat candidatura perquè la ciutadania va mostrar clarament quin era el seu desig i, en el nostre cas, assumim el paper que ens toca a l'oposició». Va dir, però, que és «una abstenció en sentit positiu per tal d'estar disposats a treballar per Berga. Seré un company de viatge», va dir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook