En Directe

Eleccions municipals 2023 en directe: resultats, reaccions i pactes

Així t'ha narrat Regió7 la jornada electoral | Consulta qui ha guanyat al teu municipi

Núria León

Cinc de cinc. Els cinc alcaldes i alcaldesses de la Catalunya central que es presentaven a la reelecció en aquestes eleccions municipals han sortit victoriosos del 28-M: Marc Aloy (ERC) a Manresa, Iván Sánchez (CUP) a Berga, Marc Castells (Junts) a Igualada, Judit Gisbert (ERC) a Solsona i Dionís Guiteras (AraMoià). Però la nit ha estat llarga i moguda a molts municipis i, a Regió7, te l'hem narrat minut a minut. Passada la ressaca postelectoral, ara és hora de reaccions i del pactòmetre. Els resultats d'ahir obligaran els partits a lligar pactes d'investidura; i les opcions són variades.

La cobertura especial del 28-M va començar ahir a les 8 del matí i s'ha allargat fins a la matinada. En aquest altre enllaç hem narrat les Eleccions municipals a Manresa 2023, en directe.

Els resultats del 28-M, en directe

A través d'aquest enllaç pots consultar el resultat de les eleccions municipals a cada poble de Catalunya. A més, el diari ha desplegat tota la seva redacció per cobrir la nit electoral des d'on passin les notícies i fer oferir-te els primers anàlisis i les reaccions des de les seus dels partits.