Pagar per mitjà del telèfon mòbil ja és possible en 600.000 comerços de l’estat espanyol. Els ciutadans cada vegada en fan més ús gràcies als sistemes que desenvolupen les entitats financeres, com ara BBVA Wallet.

Què és BBVA Wallet?

És una aplicació que neix el 2013 i que està en permanent evolució per tal d’oferir als nostres clients l’opció de pagament per mitjà del mòbil i facilitar-los la gestió de les seves targetes. Respon a la demanda dels clients que ens sol·liciten altres canals àgils i segurs per relacionar-se amb el banc. Convertim el nostre smartphone en una cartera.

Gràcies a aquesta transformació digital podem anar a comprar sense portar la cartera al damunt, només el mòbil...

BBVA Wallet et permet pagar amb el telèfon mòbil a tots els comerços que tinguin un datàfon amb la tecnologia contactless. Només cal haver descarregat l’aplicació al mòbil, i seleccionar a quina targeta o compte vols vincular els pagaments. Per pagar només fa falta encendre la pantalla del mòbil i acostar-lo al TPV.

A vegades els compradors són reticents perquè els preocupa la seguretat. El sistema és segur?

Ho és! Pots configurar que et sol·liciti sempre el codi PIN per a qualsevol import de la compra, i així gaudir de total seguretat.

El client té més control sobre l’operatòria de les targetes a través de l’aplicació?

L’aplicació, a la qual es pot accedir amb l’empremta digital, et permet de forma molt àgil i senzilla un control total de les teves targetes. Pots apagar i engegar temporalment les targetes, rebre notificacions de compres o reintegraments en temps real, limitar l’operativa d’una targeta per Internet, fer compres o reintegraments d’efectiu a caixers, consultar on-line el CVV(Card Verification Value)... Un exemple pràctic és l’opció d’apagar la targeta en cas que creguis haver-la perdut, i cancel·lar-la si és necessari.

Quines altres opcions permet tant l’aplicació BBVA Wallet com l’app de BBVA?

Si parlem de targetes, pots contractar una targeta, fer consultes de saldo, modificar la forma de pagament, consultar les condicions contractuals de les teves targetes, modificar límits...

També hi ha l’opció de les promocions. Què permet?

Gràcies a un sistema de geolocalització, l’aplicació t’informa d’ofertes i promocions exclusives als comerços de la zona on et trobes en aquells moment.

Quina valoració fan els clients d’aquestes funcionalitats?

Són molt ben valorades pels nostres clients, els permet fer qualsevol gestió de forma autònoma i sense necessitat de desplaçar-se a una oficina o parlar amb un gestor. Això els permet un estalvi de temps en el seu dia a dia i un millor control sobre els seus productes.