Controlar les despeses familiars, els ingressos i els estalvis dels comptes bancaris és pràctic i senzill amb l´APP de BBVA, una aplicació que ofereix diversos avantatges al client, tal com explica Marià Guàrdia, Ambaixador Digital de BBVA.

Per saber què passa amb els nostres diners, BBVA ho posa fàcil amb l´eina 'El meu dia a dia'. Què ens permet?

Tenir els diners sempre sota control. Es tracta d'una eina completa, molt intuïtiva i molt fàcil d'utilitzar, que et permet veure els ingressos i les despeses ordenats en categories i subcategories per facilitar la gestió dels comptes i saber en què destines els teus diners: la casa, el transport, l´oci, moda, bellesa.... Aquesta informació és molt útil per planificar i prendre decicions a l´hora d´estalviar, o de gastar.

Parlant de despeses, una altra funcionalitat de l´aplicació està pensada per ajudar a l´usuari a gastar menys...

L´opció ´Els meus pressupostos´ permet al client fixar-se un sostre en les àrees que consideri opportunes. És a dir posar un topall de despesa a cada un dels apartats (casa, transport, oci, moda...), útil per regular les compres i mantenir-se dins dels paràmetres fixats de despesa personal o familiar. És una eina per ajustar-se al pressupost i controlar al detall les despeses generades.

Un control exhaustiu sobre en què es gasta els diners, ajuda al client a estalviar?

Tant l´eina ´El meu dia a dia´ com ´Els meus pressupostos´ ajuden a tenir més control dels diners, amb informació precisa dels ingressos i les despeses, i de si s´estalvia o no. Per aconseguir estalviar, hi ha una funcionalitat que complementa ´El meu dia a dia´ i ´Els meus pressupostos´ que és ´Les meves metes´.

Com funciona i com ens ajuda l´eina ´Les meves metes´?

Permet crear una guardiola d´estalvi per a projectes concrets o per a unes vacances, per exemple. El funcionament és simple, BBVA genera un compte paral·lel amb funcionalitat de guardiola, on no es poden domiciliar rebuts ni altres moviments, només el propi estalvi que es fixi el client amb la periodicitat que s´adapti a les seves possibilitats. Aquest compte està exempt de comissions i altres càrrecs, i dóna la possibilitat de fer ús del saldo en qualsevol moment si és necessari.

Amb la voluntat d´ajudar a aquest estalvi, BBVA informa periòdicament al client del percentatge aconseguit, per tal que sigui un al·licient. Amb aquesta planificació el client estalvia sense pràcticament adonar-se´n o bé fent un esforç que valdrà la pena, ja que la recompensa serà aconseguir el repte marcat.