Com a particular, posar un pis a lloguer pot portar molts maldecaps. I gestionar la venda, la compra o el lloguer d’un immoble requereix temps i feina. Davant d'això són molts els beneficis que pot aportar el fet de posar-se en mans d'un bon professional d'agència immobiliària. Una bona opció és Afys, amb seu a la carretera de Vic de Manresa, que ha renovat tot el seu personal per garantir el millor servei.

La immobiliària d’Afys fa foc nou i inicia una nova etapa amb canvi de personal. Emi Candàliga, Sabrina Garcia i Carles Morral són els tres professionals que estan ara al capdavant de la gestió immobiliària de l’empresa Afys, que també és assessoria fiscal, laboral i comptable, porta temes jurídics, assegurances i administració de finques. Té oficines a Manresa i a Avinyó, des d’on treballen amb la filosofia d’atendre els clients de forma totalment personalitzada i buscant les millors solucions.

Emi Candàliga, que com els seus companys té una llarga experiència en el sector (ella també regenta, junt amb els seus pares, la immobiliària familiar), encara el repte amb «ganes d’avançar i fer créixer l’empresa», en un moment «molt bo» en l’àmbit immobiliari. Els serveis són els mateixos que s’oferien fins ara i les oficines es mantenen a l’edifici que Afys té a la carretera de Vic de Manresa. Unes instal·lacions on, si necessites assessorament i gestions per a la compravenda o lloguer de pisos, locals, cases, naus i parcel·les, trobaràs allò que busques, amb un «tracte familiar i proper», destaca Candàliga. És el seu tret diferencial: «Generem un vincle amb els clients, va molt més enllà d’una transacció», fa ressaltar Emi Candàliga, tot deixant clar que «la nostra feina és fantàstica, ajudem a la gent a complir somnis i això no té preu».

A Afys et donen solucions integrals, ja que també tenen en compte, per exemple, tot el que implica la gestió d’un lloguer: el canvi de comptadors... «fem un atenció personalitzada, a mida de cada client». A més, també ofereixen al propietari una assegurança d’impagaments per protegir-lo davant de possibles eventualitats, «el cobreix perquè no en surti perjudicat», explica Emi Candàliga.

L’àrea d’influència on treballen és sobretot el Bages, tot i que també ho fan en comarques veïnes. És una zona on actualment hi ha demanda: «La gent que té diners al banc inverteix», diu Ismael Sánchez, soci d’Afys. El problema és que hi ha pocs pisos per llogar: «Qui vol comprar un pis troba moltes opcions però qui el vol llogar costa més. A Manresa hi ha poca oferta i molta demanda».