Vols fer reformes a casa? A Cuines Navarcles hi trobaràs professionalitat, qualitat, rapidesa i seriositat. Aquesta és la filosofia de l’empresa, que es dedica a les reformes integrals de cuines i banys, dirigides a particulars.

Compten amb un equip de paletes, llauners, electricistes i pintors, a part de taller de fusteria i instal·lació de parquet, portes i finestres. I a més, també són especialistes en fusteria d’alumini. «Amb el temps hem anat diversificant l’activitat i ens adaptat a les necessitats dels clients», expliquen els responsables, Joan i David Delgado.

Cuina reformada Cuines Navarcles

Més de trenta anys d’experiència avalen a Cuines Navarcles, una empresa que s’ha consolidat dins del seu sector i que que actualment compta amb una plantilla de vuit treballadors. «Oferim un bon servei, la satisfacció dels clients demostra que fem la feina ben feta, amb pressupostos previs sense compromís», comenten els propietaris de Cuines Navarcles.

L’objectiu és interpretar què vol el client, projectar-ho segons les seves necessitats i fer-ho realitat cuidant fins al mínim detall. «Treballem els espais amb distribucions funcionals i acollidores, fins que assolim el disseny més apropiat per a cada client, amb materials de qualitat i amb maquinària en constant evolució».

Al mig Juan Delgado i al costat els seus fills Joan i David, propietaris de l'empresa Cuines Navarcles

Empresa familiar amb vocació de servei al client

Cuines Navarcles va néixer el 1990 a Navarcles, amb Juan Delgado al capdavant. Ara, 31 després, són els seus fills Joan i David qui tiben el carro. És una empresa familiar amb una filosofia clara: «Vocació de servei al client». La demanda ha fet que amb els anys hagin diversificat l’activitat i ja no se centrin, com en els inicis, en la reforma integral de cuines. També fan reformes de banys i instal·len parquet, portes, finestres... i tancaments d’alumini. És una empresa consolidada en el sector, amb fabrica a Artés i botiga i exposició a Manresa.

CUINES NAVARCLES

  • Fàbrica: C/Joan Vila del Soles s/n
  • Polígon Santa Maria / 08271 Artés
  • 93 830 59 03
  • Botiga: Ctra. de Vic, 80-82
  • 93 877 28 03
  • 08241 Manresa
  • info@cuinesnavarcles.com
  • www.cuinesnavarcles.com