Maquinària Juan Moya S.L., més de 30 anys especialitzats en la maquinària industrial

Destaca en l’assessorament en la compravenda del sector metall

A Maquinària Juan Moya S.L. tots els equips multidisciplinaris de professionals tenen àmplia experiència

A Maquinària Juan Moya S.L. tots els equips multidisciplinaris de professionals tenen àmplia experiència / Maquinària Juan Moya

Jesús Badenes

Maquinària Juan Moya S.L. és una empresa que porta més de 30 anys dedicada i especialitzada en la compravenda de maquinària industrial del ram del metall. Aquesta empresa, a més, es dedica a la compra d’empreses completes en situació de reducció de costos, personal o per altres raons de mercat, podent negociar si és el cas la compra o gestió de naus o sòl industrial.

A Maquinària Juan Moya S.L. tots els equips multidisciplinaris de professionals tenen àmplia experiència i es dediquen a brindar l’assessorament necessari i adequat a tots els clients, vetllant per la integritat de les màquines des que surten fins que són dipositades a la destinació. Amb un ampli parc de maquinària revisat i baix tensió, Maquinària Juan Moya S.L. ofereix als seus clients la possibilitat de veure la seva maquinària en funcionament i fer totes les comprovacions necessàries.

Maquinària Juan Moya S.L. compta amb equips humans de recursos especialitzats en diferents àrees. Així mateix, ofereixen assessorament, informació de maquinària disponible, recepció d’ofertes i demandes, cerca i gestió sobre màquines especifiques sota comanda, i aclariment de dubtes o preguntes.

L’empresa compta amb el suport oficial dels fabricants de maquinària, ja que treballen amb els millors i principals constructors de maquinària industrial, Maquinària Juan Moya S.L. destaca pel seu professionalisme i assessorament als clients en totes les fases del procés de compravenda de maquinària.