01 de desembre de 2008
01.12.2008
Crisi a Tailàndia

França nolieja un avió especial per repatriar els turistes francesos atrapats a Bangkok

01.12.2008 | 14:31

El Govern francès noliejarà avui a mig matí un avió especial per repatriar els turistes francesos que es troben atrapats a Bangkok a causa del tancament dels dos aeroports civils de la capital, segons informa el Ministeri d'Afers Estrangers en un comunicat.

"Per ajudar a tornar els nostres compatriotes que no poden tornar a França a causa del tancament dels dos aeroports civils de Bangkok, el Govern francès, completant els esforços de les companyies aèries, especialment Air France, ha decidit noliejar un avió de gran mida", anuncia el Departament que dirigeix Bernard Kouchner.

L'aparell embarcarà els ciutadans francesos que s'han presentat davant de l'Ambaixada francesa a Bangkok i donarà prioritat als casos més urgents. L'enlairament de l'avió està previst avui a mig matí i el seu retorn el dimecres 3 de desembre a primera hora del matí.

A bord hi viatjaran agents del Centre de Crisi del Quai d'Orsai per reforçar l'acció de l'Ambaixada a Tailàndia, un equip mèdic del Ministeri de Salut i la Brigada de Bombers de París, així com un equip de suport psicològic de la Creu Roja Francesa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema