01 de desembre de 2008
01.12.2008
Casa Blanca

Obama anunciarà avui que Clinton serà la secretària d'Estat i que Gates repetirà al capdavant de Defensa

01.12.2008 | 14:53

El president electe dels Estats Units, Barack Obama, donarà avui a conèixer el seu equip de seguretat nacional en una roda de premsa que se celebrarà a Chicago i en què es preveu que anunciarà la inclusió del seu exrival per la candidatura demòcrata a les passades eleccions presidencials, Hillary Clinton, en el càrrec de secretària d'Estat.

Aquesta decisió es va prendre després d'un acord entre Obama i Bill Clinton, expresident dels Estats Units i marit de la pròxima successora de Condoleezza Rice, pel qual el segon va acceptar fer públics els noms de més de 200.000 donants de la seva fundació, segons ha informat ahir el diari 'New York Times'.

La font que va revelar la notícia va ser una persona pròxima a Clinton, que va afirmar que "ella estarà a Chicago demà per ser nomenada secretària d'Estat" del pròxim Govern.

A més d'aquest nomenament, es preveu que entre els altres seleccionats per a llocs clau estiguin l'actual secretari de Defensa, el republicà Robert Gates, que continuaria en el càrrec en el Govern demòcrata, i el retirat general del cos de Marines James Jones, que obtindria el càrrec d'assessor de Seguretat Nacional de la Casa Blanca. També s'espera que Susan Rice, una assessora en política exterior d'Obama, sigui designada com a ambaixadora del seu país davant de l'ONU.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema