03 de desembre de 2008
03.12.2008
Imposts

Obama descarta gravar els ingressos extraordinaris de les companyies petrolieres

03.12.2008 | 11:46

El president electe dels Estats Units, Barack Obama, no aplicarà un impost als ingressos extraordinaris de les companyies petrolieres ja que la baixada dels preus del petroli ha situat el cru per sota de les previsions marcades.

L'assessor membre del seu equip de transició ha assenyalat que el president electe va anunciar la política durant la campanya "perquè els preus del petroli estaven per sobre dels 80 dòlars el barril" i "actualment estan per sota d'aquesta xifra i s'espera que es mantinguin baixos".

Obama havia demanat que s'usessin els ingressos provinents de l'impost als guanys extraordinaris d'aquestes companyies per afavorir una devolució tributària a les famílies amb pitjors ingressos, però finalment sembla que no serà així. No debades, els preus del petroli han caigut des d'un rècord de 147 dòlars per barril aconseguit al juny a menys de 50 dòlars aquesta setmana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema