04 de desembre de 2008
04.12.2008
president de la Generalitat

Montilla creu "molt necessari" continuar la pressió judicial i policial contra ETA per la capacitat de reacció

03.12.2008 | 18:34

El president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat avui que és "molt necessari" continuar amb la pressió policial i judicial contra ETA, ja que, malgrat que cada vegada està "més debilitada i aïllada", encara té "certa capacitat de reacció", tal com s'ha demostrat avui amb l'assassinat de l'empresari basc Ignacio Uría Mendizábal, mort aquest matí després de ser tirotejat a Azpeitia.

Montilla ha condemnat "enèrgicament" aquest atemptat terrorista d'ETA i ha fet una crida perquè les formacions polítiques mantinguin la "cohesió i la unitat" davant del terrorisme, ja que, segons ha apuntat, al llarg dels últims mesos "hem vist que ETA té cada vegada menys capacitat operativa".

En aquest sentit, ha manifestat que la "pressió" de les forces i cossos de seguretat de l'Estat han contribuït a "debilitar" la banda terrorista, si bé ha subratllat que a més de la pressió judicial i policial contra ETA, tots els partits polítics han d'actuar "amb contundència i unitat davant del terrorisme".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema