05 de desembre de 2008
05.12.2008
conscienciació

Trànsit comença una nova campanya sobre alcohol i conducció i intensifica els controls abans del Nadal

05.12.2008 | 14:20

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha informat avui de la posada en marxa des del cap de setmana que ve d'una nova campanya de conscienciació sobre els efectes del consum d'alcohol sobre la conducció, amb el lema 'No deixis que qui ha begut condueixi', i a més intensificaran els controls per prevenir accidents de trànsit per consum d'alcohol durant el període prenadalenc.

Així, entre els dies 8 i 21 de desembre els agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil intensificaran els controls per prevenir aquest factor de risc que provoca gairebé el 30% de les víctimes mortals per accidents de trànsit. I és que segons s'assegura des de la DGT, "un dinar d'empresa, les canyes després del treball, l'aperitiu de diumenge... hi ha molts moments en els quals el consum d'alcohol està incorporat a les relacions socials, i aquests moments es multipliquen quan arriba Nadal".

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ

La campanya de conscienciació social davant del consum d'alcohol i la conducció persegueix com a objectiu "que tota la societat s'impliqui en la responsabilitat que ningú condueixi després d'haver begut". "Perquè per poc alcohol que es consumeixi la capacitat al volant es veu afectada", han afirmat des de l'organisme.

A la televisió s'emetrà un anunci de 20 segons i en ràdio dues falques, una d'elles específica per informar de la campanya de vigilància que es durà a terme amb controls d'alcoholèmia en diversos punts.

Segons especifiquen des de Trànsit, amb aquests anuncis es tracta de mobilitzar a la societat perquè ningú es mantingui passiu davant dels conductors que es posarant al volant després d'haver consumit begudes alcohòliques.

"Si condueixes no beguis, ni deixis que altres ho facin. Perquè tots som part del problema i de la solució. Al volant, zero alcohol", diu l'anunci de la campanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema