10 de desembre de 2008
10.12.2008
EEUU

La Casa Blanca i els congressistes demòcrates arriben a un principi d'acord per ajudar el sector de l'automòbil

10.12.2008 | 10:27

La Casa Blanca i els congressistes demòcrates van arribar ahir (matinada d'avui a Catalunya) a un principi acord de cara a la posada en marxa d'un pla de rescat per al sector automobilístic, han informat avui fonts oficials.

Un membre de l'administració Bush i l'assessor d'un líder demòcrata van assegurar que l'acord cobreix els punts clau, tot i que encara falta per delimitar els detalls finals i plasmar-los per escrit. Així, els demòcrates han fet alguns canvis per votar-lo a la Cambra de Representants a partir d'avui i enviar-lo després al Senat.

Segons el senador demòcrata per Michigan, "el dur treball dels dos partits ha valgut la pena". Precisament en aquest estat es troben les oficines centrals de General Motors Corp, Ford Motor Co i Chrysler LLC, els tres gegants que han anat a menys que havien sol·licitat 34.000 milions de dòlars i que previsiblement hauran de conformar-se amb ajudes valorades en un total de 15.000 milions de dòlars (11.500 milions d'euros).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema