16 de desembre de 2008
16.12.2008
Ministeri d'Afers Estrangers

El Govern canadenc confirma la desaparició de dos enviats especials de l'ONU al Níger

16.12.2008 | 21:08

Escasses hores després de conèixer la desaparició d'un enviat especial de l'ONU a Níger, el Govern canadenc va confirmar que són dos els diplomàtics que es troben en parador desconegut.

El Ministeri d'Afers Estrangers del Canadà ha identificat els dos desapareguts com Robert Fowler, enviat especial de les Nacions Unides a Níger, i Louis Guay, diplomàtic que treballa amb Flower al país africà, tots dos de nacionalitat canadenca. Fins ara no han transcendit més detalls de la seva desaparició.

"Estic molt preocupat per la situació i vull assegurar als familiars i amics dels diplomàtics canadencs, i a tots els ciutadans en general, que anem farem tot el que estigui a les nostres mans per resoldre aquesta situació de manera exitosa", ha manifestat en un comunicat el ministre d'Afers Estrangers canadenc, Lawrence Cannon.

"Els agents canadencs de la capital de Níger i membres d'altres oficines regionals estan en contacte permanent amb membres de l'ONU i estan posant en marxa totes les mesures possibles", ha detallat Cannon en declaracions a la cadena CNN recollides per Europa Press.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema