16 de desembre de 2008
16.12.2008
negociació

El Quartet per al Pròxim Orient qualifica d'"irreversibles" els compromisos d'Annapolis

16.12.2008 | 11:53

Els negociadors del Quartet per al Pròxim Orient van afirmar ahir que no existeix marxa enrere en les converses de pau iniciades entre palestins i israelians i, tot i que fracassessin i no s'obtingués un compromís definitiu, "el procés de negociació bilateral iniciat a Annapolis és irreversible".

Tot i això, els bons propòsits aconseguits al novembre de l'any passat "haurien d'intensificar-se per posar fi al conflicte i establir com més aviat millor l'Estat palestí, que viurà enganxat en pau i seguretat al d'Israel". En un comunicat després de la trobada que van mantenir a Nova York, els Estats Units, Rússia, la UE i les Nacions Unides van criticar les dues parts en discussió i els van instar a continuar avançant.

El Quartet va instar l'Autoritat Palestina a continuar reformant els seus serveis de seguretat i a "desmantellar la infraestructura del terrorisme" i va condemnar "els atacs indiscriminats d'Israel". Alhora, va instar el Govern de Tel Aviv a interrompre el bloqueig a la Franja de Gaza i "congelar totes les activitats d'assentaments, que tenen un impacte negatiu en el context negociador i en la recuperació econòmica palestina i augmenta l'amenaça de l'extremisme".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema