17 de desembre de 2008
17.12.2008
Nicaragua

Daniel Ortega denuncia la pressió de la UE i els EUA a càrrec de les ajudes econòmiques

17.12.2008 | 11:31

El president de Nicaragua, Daniel Ortega, va denunciar ahir la pressió exercida des de la Unió Europea i els Estats Units a càrrec de les ajudes econòmiques al país llatinoamericà, que perillen per culpa de la suposada poca transparència de les últimes eleccions locals.

Durant la cimera de l'Amèrica Llatina i el Carib celebrada al Brasil, Ortega va qualificar el bloc europeu d'"imperialista, colonialista i esclavista", després que anunciés la congelació de la cooperació per a l'any que ve, segons informacions de 'Nuevo Diario' recollides per Europa Press. Així, els vint-i-set van respondre a la crisi de governabilitat que viu Nicaragua des del comicis del passat 9 de novembre.

També ahir Managua va rebre una altra advertència arribada de boca de l'ambaixador estatunidenc, Robert J. Callahan, qui va amenaçar que el seu país podria "revisar tot el seu programa de cooperació" si en tres mesos el Govern d'Ortega no resol els problemes actuals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema