24 de desembre de 2008
24.12.2008
L'hospital Doce de Octubre de Madrid

Un nadó es troba ingressat amb diverses costelles trencades per possibles maltractaments dels seus pares

21.12.2008 | 18:28

Un nadó de quatre mesos va ingressar divendres passat a l'Hospital de Guadalajara, i després va ser derivat a l'hospital Doce de Octubre de Madrid, amb diverses costelles trencades, per possibles maltractaments dels seus pares.

En declaracions a Europa Press, el delegat de Salut i Benestar Social, Juan Pablo Martínez, ha explicat que el nadó, bessó, i amb dos germans més, viu amb els seus pares, de nacionalitat magribina, a Guadalajara.

L'Hospital de Guadalajara, va ser qui va comunicar els fets a la Delegació de Benestar Social a la província i a la Fiscalia. Ara s'investiga si es tracta d'un cas de maltractament.

Els germans de la víctima, tres en total, estan ara al càrrec d'una tia i sota la supervisió de la Junta de Castella-la Manxa. Tot sembla indicar, segons ha informat el delegat, que els germans no han estat maltractats.

Tot i això, la Delegació de Salut i Benestar Social estudiarà en els pròxims dies si assumeix la tutela dels menors o per contra continuen al càrrec de la tia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema