24 de desembre de 2008
24.12.2008
Contingents

Zapatero agraeix a les tropes espanyoles destacades a l'exterior la seva "valentia i dignitat" en la defensa de la pau

24.12.2008 | 13:18

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha felicitat avui, com en anys anteriors el Nadal mitjançant videoconferència, a les tropes espanyoles destacades a l'exterior, a les quals ha agraït la seva "valentia i dignitat" a l'hora de desenvolupar una tasca "encomiable" en defensa de la pau en el món, "que onple d'orgull tots els espanyols".

Concretament, ha parlat amb els contingents a Sarajevo (Bòsnia), Marjayún (Líban), Istok (Kosovo), Heratfsb i Quala-i-Naw (Afganistan), Manas (Kirguizistan), N'Djamena (Txad) i Djibouti (República de Djibouti). A més, també ha contactat amb el vaixell oceanogràfic Las Palmas -que es troba fent tasques prop del pol sud-, amb el vaixell Hespèrides -també a l'Atlàntic Sud- i amb la Base de l'Exèrcit de Terra Gabriel de Castilla, a l'Antàrtida.

Així, Zapatero els ha felicitat les festes en nom del Govern, el Parlament i la societat espanyola, en general, i ha recordat que la seva tasca és valorada "de manera extraordinària" perquè "són l'exemple del que representa l'Espanya moderna". Alhora, ha apuntat que en aquestes dates "entranyables", en què els soldats destacats en missions a l'exterior es troben lluny de la família, es valora encara més la feina que estan fent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema