31 de desembre de 2008
31.12.2008
Finançament autonòmic

Pajín diu que un "gran acord" està "molt més a prop" després de la ronda de contactes amb les comunitats

29.12.2008 | 15:32

La secretària d'Organització del PSOE, Leire Pajín, ha destacat avui que la possibilitat d'arribar a un "gran acord" sobre finançament autonòmic està "molt més a prop" després de la ronda de contactes entre el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, amb part dels líders regionals.

A més, ha garantit que cap comunitat "hi sortirà perdent" amb el nou model.

En declaracions a Onda Cero recollides per Europa Press, Pajín ha qualificat com "un bon senyal" el suport que ha aconseguit fins ara Rodríguez Zapatero "no només" per part de les comunitats autònomes governades pels socialistes sinó també, ha afegit, per les que estan presidides pel PP com són les de Madrid i València.

La dirigent socialista ha destacat els principis sobre els quals es basarà el nou model de finançament i que atendran, ha dit, a l'equitat, a la població i a les "especificitats" de cada regió. "Volem un model capaç de garantir la suficiència econòmica a les comunitats per cobrir els drets dels ciutadans i la igualtat d'oportunitats amb independència d'on visquin", ha assenyalat.

Després de ser preguntada sobre l'existència d'un front comú de totes les comunitats amb governs del PSOE respecte al debat autonòmic, ha respost: "No en tingui cap dubte". Seguidament, ha criticat l'actual model perquè "ha demostrat ser manifestament millorable" i a més els presidents regionals "no van ser escoltats" a La Moncloa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho