02 de novembre de 2009
02.11.2009
En intenció de vot

El PP té un avantatge de 3,3 punts sobre el PSOE, segon el CIS

Ni la divisio´ni la corrupció passen factura al PP

02.11.2009 | 14:55

Per segona vegada des de 2004, els populars avancen als socialistes en estimació de vot Per segona vegada des de 2004, el PP avança al PSOE en estimació de vot, segons l'últim baròmetre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), que atorga als populars 3,3 punts d'avantatge sobre els socialistes, amb un 41 per cent dels vots enfront del 37,7 per cent del PSOE.

L'enquesta, feta pública avui, revela que el PP ha augmentat en 2,2 punts el recolçament que va assolir en l'últim baròmetre del passat mes de juliol, quan els populars van avantatjar per primera vegada des de les eleccions generals de 2004 als socialistes i van assolir una estimació de vot del 40 per cent, mentre que el suport al PSOE va ser del 39 per cent.

El PP ha obtingut aquests resultats en un moment en el que diversos dirigents del partit es veuen esquitxats per la trama Gürtel, encara que a l'haver-se realitzat l'enquesta entre el 7 i el 14 d'octubre, encara no s'havia produït la polèmica destitució de Ricardo Costa com secretari general del PP valencià i l'última confrontació per la Presidència de Caixa Madrid, episodis que han agitat al partit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema