05 de novembre de 2009
05.11.2009
Segrest pirata

Els traslladats són dos gallecs i un basc

Les famílies anuncien que els mariners estan aïllats entre si i manquen d'aigua potable des del dilluns

05.11.2009 | 23:17

Segons informa la Cadena Ser els tripulants traslladats a terra pels pirates són dos pescadors gallecs i un basc.

Mentrestant, segons ha declarat el germà d'un dels retinguts Alberto Costas, els captors els mantenen "aïllats uns d'uns altres". Així mateix, va destacar que tant els pirates com els segrestats estan "molt nerviosos".

En declaracions a EuropaPress, Costas ha explicat que va poder parlar amb el seu germà alguna cosa abans de les 10.00 hores i que aquest estava plorant i va insistir a demanar en diverses ocasions "que ho treguin d'aquí ja".

A més, ha comentat que la tripulació "aquesta destrossada" i va recordar que els pirates a bord del tonyinaire basc demanen que alliberin als dos captors que estan a Espanya.

Per altra banda, Costes ha adevertit que en el tonyinaire s'està quedant sense aigua potable perquè si el vaixell no es mou no funcionen els mecanismes per a depurar-la, pel que els queda poc subministrament.

Així mateix, ha afirmat que en l´'Alakrana', en el qual estan vuit tripulants gallecs, hi ha "més pirates a bord", segons ha dit altre dels mariners segrestats a la seva dona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema