07 de novembre de 2009
07.11.2009
Es desconeix la identitat de l'autor

Almenys un mort en un altre tiroteig en Estats Units

Un individu ha disparat contra un edifici d'oficines en el centre d´Orlando i hi ha altres vuit ferits

06.11.2009 | 22:21

Almenys una persona va morir i sis més van ser ferides, al disparar un individu en un edifici d'oficines en el centre d´Orlando, estat de Florida, va confirmar una font oficial.

Aquest succés té lloc un dia després que un militar nord-americà obrís foc en la base militar de Fort Hood, en l'Estat de Texas, i causés 13 morts i una trentena de ferits.

John Tormos, portaveu del Departament de Bombers d´Orlando, va dir que "es creu que hi ha dues persones confirmades mortes i sis ferits, però estic escoltant versions que podrien haver fins a 17 persones ferides".

Tormos va afegir que la policia està inspeccionant l'edifici, situat en Legions Place, pis per pis, pel que "és difícil dir amb precisió quantes persones van resultar ferides", va agregar.

Agents amb rifles d'assalt busquen en el lloc del succés a un sospitós vestit amb camisa blava i pantalons vaquers.

Alguns negocis de la zona van ser evacuats i estan desallotjant a les persones de l'edifici on es va registrar el fet, després de tancar el pas per les vies properes.

Es desconeix si el sospitós també roman en l'edifici.

Un testimoni va dir a un mitjà local que un home que havia treballat en l'edifici presumptament va ingressar amb un arma i va obrir foc, segons el diari "Orlando Sentinel".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho