07 de novembre de 2009
07.11.2009
Té 400 metres quadrats

La policia registra una casa de Matas a Palma

La Policia Judicial i la Guàrdia Civil han accedit a l'habitatge per ordre del jutge instructor del cas Palma Arena

06.11.2009 | 20:46

Efectius de la Policia Judicial i la Guàrdia Civil registren des de les 16.00 hores l'habitatge propietat de l'expresident del Govern balear Jaume Matas (PP) de 400 metres quadrats situada en el carrer Sant Feliu de Palma, per ordre del jutge instructor del cas Palma Arena, José Castro.

Segons ha confirmat una font de la Guàrdia Civil, així com l'advocat de Matas, Rafael Perera, el registre obeeïx a una ordre judicial del titular del Jutjat d'Instrucció nombre 3 de Palma.

Matas, que actualment resideix a Washington, està citat com imputat en el cas per a declarar davant el jutge el dia 23 de març de 2010.

L'expresident haurà de declarar davant el jutge tant per la seva gestió durant la construcció del Palma Arena en la passada legislatura, que ell presidia, com pels increments en el seu patrimoni personal detectats per la Fiscalia i la Guàrdia Civil.

La Fiscalia va estudiar aquest increment patrimonial arran de cinc denúncies contra Matas. En la investigació de la Fiscalia s'esmenta, entre altres coses, l'habitatge registrat avui.

Es tracta d'un habitatge de més de 400 metres quadrats en un palauet del centre de Palma adquirit per Matas per 950.000 euros, quan el valor de l'Agència Tributària a l'octubre de 2006 era de gairebé 2,5 milions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho