Qui va inspirar al personatge de Christian Grey? Quina va ser la primera pel·lícula de Dakota Johnson ? Mentres els fans esperan a que s'estreni ''50 sombras de Grey'' presentem algunes de les curiositats que envolten als actors i al llibre de E.L James .

La pàgina web Comingsoon recull algunes anècdotes dels protagonistes Dakota Johnson i Jamie Dornan, i altres curiositats que envolten a la creació del llibre, i als objectes que comporten al merchandising de la pel·lícula.

A continuació us presentem alguns temes que podes ser recurrents mentres feu cua a l'entrada del cine, el pròxim 13 de febrer.

Dakota, una estrella infantil

Aquestes hores tothom sap que l'actriu que donarà vida a Anastasia Steele, Dakota Johnson, es filla de Don Johnson i Melanie Griffith, i fillastra d'Antonio Banderas. Rodejada desde que era petita, amb tantes estrelles de cine de Hollywood, es normal que la seva primera actuació fos amb 10 anys, en ''Locos por Albama'', una pel·lícula dirigida per Banderas i protagonitzada per la seva mare, en la que va compartir escenes amb la seva germanastra Stella Banderas.

Dornan i les escenes de sexe

''50 sombras de Grey'' és la primera gran pel·lícula en la que treballa Dornan. Abans, l'havíem vist donant vida a altres personatges de cine i televisió que l'han portat a protagonitzar tòrrides escenes. En la serie ''Once Upon a Time'', interpreta al Sheriff/Caçador i en ''Maria Antonieta'', es l'amant de la reina, encarnada per Kirstin Dunst.

El personatge de Christian

Fins al moment molts s'han atribuït l''honor'' d'haver inspirat al personatge que més passions ha creat en la literatura. El cantant Olly Murs assegurava en una entrevista a Marie Claire, que la seva vida té algunes similituds amb la de Christian Grey. Però no es l'únic que ho pensa.

En un principi es va rumorejar que Anastasia i Christian tenien algunes característiques de la pròpia autora del llibre, E.L James i Niall Leonard, el seu marit, el qual es va donar presa en desmentir els rumors. Però un altre home conegut per l'escriptora, el magnat italià Alessandro Proto, creu que el personatge esta basat en ell, treien les preferències sexuals.

El vi del la pel·lícula

Si després de veure la pel·lícula ''50 sombras de Grey'' vols rematar una vetllada amb la teva parella amb un romàntic sopar, pots acompanyar-lo amb el vi de la pel·lícula. Es pot triar entre vi negre i blanc.

Canvien la Bíblia pel llibre

De moment ''50 sombras de Grey'' no ha desbancat a la Bíblia com el llibre més vengut al món. Però sí que ho ha fet en un hotel britànic, on han decidit canviar el llibre sagrat per el best-seller de E.L James, que pot arribar a inspirar un altre tipus de revelacions. molts han criticat la decisió de l'hotel Damson Dene, encara que de moment els hostes no han mostrat cap queixa.

El seu estrene als cines

''50 sombras de Grey'', la esperada adaptació a la reeixida novel·la eròtica de E.L. James protagonitzada per Jamie Dornan i Dakota Johnson, veurà la llum l'11 de febrer, en la pròxima edició del Festival Internacional del Cine de Berlín, dos dies abans del seu estrene als cines previst per a la nit anterior a Sant Valentí.

Dornan i Johnsons encapçalen un repertori que complementen Eloise Mumford, que donarà vida a Kate Kavanagh, la millor amiga d'Anastasia; Luke Grimes, que serà Elliot Grey, el germà de Christian; Victor Rasuk que interpretarà a José, el millor amic d'Anastasia i rival de Christian; Jennifer Ehle, que donarà vida a Carla, la mare de la protagonista; Rita Ora, que donarà vida a Mia, la germana de Christian; Marcia Gay Harden que serà Grace Trevelyan Grey la mare del protagonista; Andrew Airlie, que serà el seu pare, Carrick Grey i Max Martini, que encarnarà al guardaespatlles del protagonista, Jason Taylor.