Lucy Hale, l'estrella de Pretty Little Liars, va realitzar la prova per protagonitzar l'adaptació cinematogràfica de '50 sombras de Grey'. Un càsting que no li va deixar molt bon record ja que va ser una experiència amb molta càrrega sexual que qualifica de vergonyosa i compromesa.

Segons ha confessat en una entrevista a la revista Cosmopolitan, Hale va fer el càsting per al paper d'Anastasia Steele, la jove que viu un intens i més que apassionat romanç amb el multimilionari Christian Grey. Un paper que finalment va ser per Dakota Johnson, la filla de Don Johnson i Melanie Griffith.

Com en la majoria de proves, Hale va haver de llegir davant els responsables de la producció unes línies del guió que adapta l'obra d'E.L. James, cosa que li va resultar bastant incòmode donat el marcat caràcter sexual del text.

"L'audició va ser molt incòmoda. És exactament el que penses que serà: un gran monòleg, però molt, molt sexual. Hi va haver algunes coses que em va fer molta vergonya dir-les en veu alta, però és una d'aquelles situacions on has de demostrar tota la teva passió... o si no fas el ridícul ", afirma l'actriu.